"Mental toughness is essential for succes"

Liesbeth Van Vlasselaer: erkende klinische psycholoog & voedingscoach

Michiel Vanreyten: Triatlon en duursportcoach

Maak een afspraak

Over Liesbeth

Mijn naam is Liesbeth, op school was ik altijd de ‘go-to’ persoon bij problemen. Ik kon goed naar mijn klasgenoten luisteren en hen gerust stellen of sturing geven. Psychologie studeren was dan ook een logische keuze voor mij.

Ik studeerde klinische- en gezondheidpsychologie aan de KULeuven met specialisatie jongeren. Na mijn studie startte ik mijn eigen praktijk te Boutersem waar ouders en jongeren welkom zijn om hun verhaal te vertellen.

Naast babbelen is mijn grote passie powerlifting. Wanneer ik dus niet aan het werk ben, kan je me terugvinden in de fitness of op de fiets! Ik hou ervan mezelf steeds te verbeteren en uit mijn comfortzone te komen. Uiteraard met vallen en opstaan.

Vanuit deze sportkriebels groeide dan ook de interesse om me te verdiepen in de studie sportpsychologie, want ook tijdens sportprestaties kunnen allerhande moeilijkheden de kop op steken. Denk maar aan spanning voor de wedstrijd of de motivatie vinden om net dat tikkeltje meer te doen.

Bij Reflectio staan we stil bij hoe je vandaag in het leven staat, welke hindernissen we tegenkomen, welke innerlijke sterkten en hulpbronnen we kunnen activeren om zo onze doelen te bereiken. We houden als het ware een spiegel voor om de de beste versie van jezelf tevoorschijn te toveren.

Klaar om aan jezelf te werken?

    Over Michiel

    Ik ben Michiel ben 35 jaar, gedreven triatleet en gecertificieerd (Trisutto) triatlon en duursport coach. Reeds mijn hele leven ben ik competitief actief in zowel zwemmen, lopen, fietsen als triathlon. Via mijn coaching geef ik graag de passie en ervaring door aan andere recreatieve en competitieve sporters. Zelf train ik in 2024 voor een Ironman 70.3 te Luxemburg en ben ik gekwalificeerd voor het Europees kampioenschap Triathlon (sprintafstand) bij de mannen 35j en het Wereldkampioenschap Triathlon (sprintafstand) tevens bij de mannen 35j.
    Duursport is voor mij veeleer een levensstijl dan gewoon een hobby 😉.