"Mental toughness is essential for succes"

Liesbeth Van Vlasselaer: erkende klinische psycholoog

Maak een afspraak

Hoi iedereen,

Mijn naam is Liesbeth, op school was ik altijd de ‘go-to’ persoon bij problemen. Ik kon goed naar mijn klasgenoten luisteren en hen gerust stellen of sturing geven. Psychologie studeren was dan ook een logische keuze voor mij.

Ik studeerde klinische- en gezondheidpsychologie aan de KULeuven met specialisatie jongeren. Na mijn studie startte ik mijn eigen praktijk te Boutersem waar ouders en jongeren welkom zijn om hun verhaal te vertellen.

Naast babbelen is mijn grote passie powerlifting. Wanneer ik dus niet aan het werk ben, kan je me terugvinden in de fitness of op de fiets! Ik hou ervan mezelf steeds te verbeteren en uit mijn comfortzone te komen. Uiteraard met vallen en opstaan.

Vanuit deze sportkriebels groeide dan ook de interesse om me te verdiepen in de studie sportpsychologie, want ook tijdens sportprestaties kunnen allerhande moeilijkheden de kop op steken. Denk maar aan spanning voor de wedstrijd of de motivatie vinden om net dat tikkeltje meer te doen.

Bij Reflectio staan we stil bij hoe je vandaag in het leven staat, welke hindernissen we tegenkomen, welke innerlijke sterkten en hulpbronnen we kunnen activeren om zo onze doelen te bereiken. We houden als het ware een spiegel voor om de de beste versie van jezelf tevoorschijn te toveren.

Klaar om aan jezelf te werken?